Your browser is out of date

Impresszum

DEKRA Claims Services International bvba
Lenneke Marelaan 12
BE-1932 Sint-Stevens-Woluwe
Belgium

Tel. +32.2710.10-00

Fax +32.2710.10-20

Cégbíróság: Brüsszel
Cégjegyzékszám: 641.458
Adószám: BE 0471.948.055

Menedzsment: Guido Kutschera, Vincent Jacobs

A tartalomért felelős: Guido Kutschera

Jogi felelősséget kizáró nyilatkozat

Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal a legnagyobb gondossággal készült. A DEKRA az elérhető információkért sem kifejezetten, sem hallgatólagosan nem vállal garanciát. Még akkor is előfordulhatnak hibák vagy pontatlanságok, ha feltételezzük, hogy az általunk közzétett információk pontosak.

A DEKRA a DEKRA weboldalán (www.dekra.com vagy más DEKRA domain név) található linkeken keresztül elérhető, nem a DEKRA-hoz köthető tartalmakat nem ismeri el sajátjának, és azokért semmilyen felelősséget nem vállal. A DEKRA-t semmilyen arra vonatkozó kötelezettség nem terheli, hogy a tartalmakat felülvizsgálja. A DEKRA határozottan elhatárolódik minden olyan információtól, amely a hatályos jogszabályokba vagy a jó ízlésbe ütközik.

A DEKRA weboldal a szerzői jog, a szellemi tulajdonjog és valamennyi kapcsolódó jogszabály védelme alatt áll. Az itt található programok, képek, szövegek és információk a DEKRA szellemi tulajdonjogát képezik, feltéve, hogy egyéb szellemi tulajdonjog nem áll fenn. A másolás, terjesztés, tárolás, elküldés, továbbítás és sokszorosítás a DEKRA írásbeli hozzájárulása nélkül szigorúan tilos. A technikai módosítások és a hibalehetőség jogát fenntartjuk.

További információkért kérjük forduljon közvetlenül a DEKRA-hoz/Stuttgart.

Copyright © DEKRA 2016

Képek forrása:
DEKRA, Shutterstock.com, fotolia.com.

Oldal megosztása