Your browser is out of date

DEKRA Claims & Expertise Services

DEKRA Claims & Expertise Services

A DEKRA globális kárrendezési szervezete

DEKRA Claims & Expertise Services

A DEKRA biztosítótársaságok, lízingcégek, kormányhivatalok és magáncégek számára egyaránt nyújt kárrendezési szolgáltatásokat. A cég Európa-szerte saját irodákkal, valamint több mint 50 országra kiterjedő partnerhálózattal rendelkezik. A cég valamennyi biztosítási típushoz kapcsolódóan nyújt kárrendezési szolgáltatásokat, ideértve a gépjármű-biztosítás, rakomány- és szállítmánybiztosítás, vagyonbiztosítás, felelősségbiztosítás, baleset- és egészségbiztosítás, valamint a rendkívüli események biztosításának területét, továbbá az ezekhez kapcsolódó jogátruházásokat és behajtásokat.

A konkrét célokhoz illeszkedően, a DEKRA Claims Services számos további szakterületen jól bevált módszertannal támogatja ügyfeleit, például:

  • Koordinációs központ
  • Helyszíni kárfelmérés
  • Auditálási szolgáltatások
  • Csalások kiszűrése
  • Jogvédelmi szolgáltatások
  • Szakértői értékelések
  • Kiszervezés és extra kapacitás

A DEKRA Claims Services a DEKRA globális kárrendezési szervezete, ami globális szinten jelen van a biztonság területén. A DEKRA cégcsoport több mint 50 országban van jelen. A DEKRA „autóipari szolgáltatások” („Automotive”), „ipari szolgáltatások” („Industrial”), és „személyi szolgáltatások” („Personnel”) üzleti területei professzionális és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak a következő területeken: járművizsgáztatás, szakértői értékelések, kárrendezés, tanácsadás, ipari vizsgáztatás, termékvizsgálatok, tanúsítás, környezetvédelem, képesítés, valamint részmunkaidő. A DEKRA 2015. évi összbevétele 2,72 milliárd EUR volt. A cég 36.600 alkalmazottja elkötelezett a hosszú távú biztonság, minőség és környezetvédelem biztosítása mellett.

Tudjon meg többet a DEKRA-ról és szolgáltatásainkról a www.dekra.com weboldalon

Oldal megosztása